Konkurrencebetingelser for DM i Hotdogspisning 2021

 

Information

Fra 12. juli til og med 15. aug. 2021 kan du kvalificere dig til at blive en af de 10 finalister, der dyster om årets mesterskab i finalen.

Deltagerbeviset

Deltagerbeviset koster 100,- og er gyldigt for 1 person. Inkluderet i prisen er lige så mange hotdogs (ristet hotdog med min. 2 striber ketchup/sennep/remoulade og min. 1 slags løg), du kan spise på 15 minutter. For hvert deltagerbevis der sælges, går de 100 kr. ubeskåret til Fonden Børnenes Kontor i Aalborg.

Lokale mesterskaber

Det lokale mesterskab udkæmpes på det enkelte salgssted. De bedste hotdogspisere kommer på scoreboardet med navn og antal, så alle gæster kan følge med i konkurrencen. Der kæmpes om den lokale præmie (miniferie for 2 pers.), som tilfalder den, der spiser flest hotdogs på 15 minutter.

Finalen

Finalen afholdes på Honnørkajen i Aalborg den 3. sept. 2021, hvor de 10 finalister dyster om mesterskabet. Der vil være god stemning, underholdning og ikke mindst billige hotdogs, inden startskuddet lyder, og hotdogkongen skal spise sig til sejren foran publikum. 

Præmier

Vinderen modtager en oplevelse fra Go’Dream på 20.000 kr., 2. præmien er en oplevelse fra Go’Dream på 10.000 kr. og 3. præmien oplevelse fra Go’Dream på 5.000 kr. Den lokale vinder i hver butik modtager en miniferie for 2 pers. fra GoDream til værdi af 1.699 kr. 

Facebook

På Steff Houlbergs Facebookside vil der løbende blive delt videoer, inkl. video der inviterer Steff Houlbergs følgere til at svare på spørgsmål i forbindelse med DM i Hotdogspisning kampagnen. Vinderen af konkurrencen belønnes med specialtrykt hotdog-hoodie og et gavekort til Gå amok i en pølsevogn fra GoDream til en samlet anslået værdi af 575 kr. Ansatte i Danish Crown Foods kan ikke deltage.

Det med småt

Det er muligt at deltage alle de gange, man har lyst til. Man skal kunne holde maden i sig, og man må drikke det, man kan i løbet af den fastsatte tid – drikkevarer er dog ikke med i prisen. Når tiden er gået, tæller påbegyndte hotdogs ikke med i resultatet. Lokale vindere og finalister får direkte besked. Der kan maks. være én vinder pr. butik, og det er kun muligt at blive lokal vinder i en butik. Det er kun den bedste pr. butik, der går videre til finalen, og det er kun de 10 bedste i landet, der går videre til finalen. Finalisterne skal selv sørge for transport til Aalborg på finaledagen, det vil dog blive refunderet via kørselspenge. Finalisterne får desuden tilbudt indlogering på et dobbeltværelse, hvor de må tage én person med. Opholdet er inkluderet med morgenmad fra fredag den 3. sept. til lørdag den 4. sept. 2021. Hvis der er lighed blandt de bedste, er det den person, der nåede at spise antallet først. Ved deltagelse i konkurrencen gives automatisk samtykke til at navn, by og foto må offentliggøres samt til, at man eventuelt bliver filmet på finaledagen. Personlige oplysninger videregives ikke til 3. person.